Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Laitos- ja prosessisuunnittelijoita

Laitos- ja prosessisuunnittelijoita

Haemme kaikkiin toimipisteisiimme laitos- ja prosessisuunnittelun osaajia. Työ pitää sisällään taustastasi ja kokemuksestasi riippuen erilaisia laitos- tai prosessisuunnittelutehtäviä kuten esimerkiksi teräsrakenne- ja putkistosuunnittelua 3D-ohjelmistoilla.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on soveltuva teknisen alan tutkinto, hallitset vähintään perusmekaniikan sekä lujuusopin ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta 3D-laitossuunnittelusta tai prosessisuunnittelusta. Eduksesi on myös päätyövälineidemme, SolidWorks, Vertex Plants, TEKLA Structures, Inventor, Comos ja/tai  PDMS hallitseminen.

Tukenasi on osaava projektiorganisaatiomme, yli 70 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa, Tampereella, Porissa, Kotkassa ja Raumalla.

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Toimitamme räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE -merkittyinä kokonaistoimituksina. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Enmacin palveluksessa on yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun muassa TBC:n koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin.

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi ja anna rekrybottimme haastatella sinua! Vaihtoehtoisesti voit lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi, 30.3.2020 mennessä.

Jos sinulle jäi kysyttävää, lisätietoja antaa suunnittelujohtajamme erkki.suontaka@enmac.fi, p. 050 562 0810.

29 syyskuun, 2021 • Ajankohtaista
26 elokuun, 2021 • Ajankohtaista
24 kesäkuun, 2021 • Ajankohtaista
30 huhtikuun, 2021 • Ajankohtaista