Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Ydinjätehuollon asiantuntijayhtiö Posiva Oy ja Enmac Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen

Ydinjätehuollon asiantuntijayhtiö Posiva Oy ja Enmac Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen

Sopimus sisältää kahden turvaluokitellun järjestelmän suunnittelun ja projektinjohdon, valmistus- ja hankintaprosessin johtamisen sekä käyttöönoton johtamisen. Suunniteltavat laitteet ovat olennainen osa Olkiluodossa sijaitsevan kapselointilaitoksen prosessia. Hankkeella on merkittävä työllistämisvaikutus ja sillä osaltaan edistetään suomalaista ydinteknistä huippuosaamista käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksessa.

Sopimus on merkittävä päänavaus myös ydinteknisten järjestelmien kustannusten hallinnassa. Laaditussa sopimuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota siihen, että tilaajalla ja toimittajalla on samat tavoitteet ja kannustimet sidottiin tavoitteiden täyttymiseen

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista