Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » KAANAA KARTING

KAANAA KARTING

Tampereen tykytoimikunta järjesti viime keväänä kyselyn, jossa selvitettiin henkilökunnan toivomia yhteisiä tapahtumia ja tempauksia. Näistä nousi ylivoimaisesti toivotuimmaksi tapahtumaksi Karting-ajot!

Niinpä sitten koitti päivä, jolloin päästiin radalle ottamaan mittaa toisistamme! Sää lupaili sadetta, mutta mitä vielä, ilma olikin suorastaan täydellinen ja aurinko kruunasi tämän odotetun tapahtuman!

Kisassa oli 29 osallistujaa, yhden osallistujan peruuttaessa tulonsa. Osallistujat jaettiin kolmeen harjoitukseen niin, että radalla oli 10 autoa kerrallaan. Lämmittelyjen jälkeen kaikki olivat saaneet tuntumaa ajopeleihin ja varsinainen kisa startattiin! Kisassa kukanenkin lunasti aika-ajoissa vauhtinsa mukaisen paikan kolmiosaiseen finaaliin.

Hieman hitaammat kiitäjät ajoivat ensimmäisen eli C-finaalin, keskinkertaiset kaahaajat pääsivät B-finaaliin ja käsittämättömät kaistapäät sitten päästettiin vauhtiin viimeisessä, eli A-finaalissa.

Kaikkein kylmäpäisimmäksi huimapääksi osoittautui Matti! Aivan piirun verran perässä tulivat toiseksi sijoittunut Juuso K ja kolmantena palkittu Jani Å! Matin kovin kierrosaika oli 55.8 sekuntia kun Kaanaa Karting kertoi kauden kovimman tuloksen olleen 54,2 sekuntia kierroksella.

Huhhuh, mitä menoa! Osallistujat kertoivat nauttineensa tapahtumasta ja jääneensä kovasti odottelemaan seuraavaa kertaa!

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista