Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » ENMACIN NAISEDUSTUS LIKKOJENLENKILLÄ!

ENMACIN NAISEDUSTUS LIKKOJENLENKILLÄ!

Enmacilaiset osallistuivat vuoden 2019 likkojenlenkille viiden naisen joukkueella. Kertoja on takana niin monta, että kukaan ei enää muista niiden todellista määrää. Enmacista on ollut joukkue mukana joka tapauksessa ainakin yli 20 kertaa.

Ilma oli kertakaikkisen kaunis ja lämmin! Likkojen lenkin reitti kulki Ratinasta Tahmelan ja Pyynikin maastoihin ja sieltä takaisin lähtöpaikalle. Matkaa kertyi yhteensä noin 9km. Osallistujia lenkillä oli tänä vuonna 5500. Enmacin likkoja oli huoltamassa ja nesteyttämässä kahden miehen palvelualtis huoltotiimi.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista